Shopping Cart

0 items  • tot 50% goedkoper dan woninginrichter
  • levering binnen 21 dagen

Bestelproces

Ons bestelproces bestaat uit een viertal eenvoudige stappen.

Stap 1:

De eerste stap is het bepalen van een stof en de kleur. Heeft u op onze website een stof gezien welke bij uw interieur past? Bestel dan een staal van deze stof. U ontvangt dan een klein stukje stof zodat u de kleur in het echt kunt zien en voelen.

Iedere stofstaal die u ontvangt heeft een uniek nummer. Zit de juiste stof bij de gekozen stalen? Onthoud dan het nummer van de staal en ga verder met uw bestelling.

Stap 2: 

Kies op onze site de soort raamdecoratie welke u wilt bestellen (rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen). Niet elke staal is namelijk geschikt voor iedere raamdecoratie.

Vul de gewenste breedte en hoogte gegevens in en beantwoord de overige vragen. De uiteindelijke totaalprijs (exclusief verzendkosten) van de raamdecoratie in de gekozen stof wordt nu berekent en weergegeven op het scherm.

Stap 3:

Rond de bestelling af en betaal veilig en eenvoudig met iDeal (of een andere beschikbare betaalmethode). U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op uw e-mailadres en uw raamdecoratie wordt door ons team professioneel op maat gemaakt volgens uw bestelling.

Stap 4: 

U ontvangt uw nieuwe raamdecoratie op het door u opgegeven afleveradres!