Shopping Cart

0 items  • tot 50% goedkoper dan woninginrichter
  • levering binnen 21 dagen

Klantenservice

Levering & verzending
Bij het bestellen heeft u keuze uit 2 levermogelijkheden, namelijk levering of afhalen. De verzendkosten die wij in rekening brengen voor bestelling onder € 250,- bedragen € 18,- per bestelling. Uiteraard is het afhalen kosteloos. Wij streven ernaar om onze producten binnen 21 dagen te leveren.
Voor kleine artikelen worden geen verzendkosten gerekend. Dit staat vermeld bij het artikel.
Ruilen & vervanging
Alle raamdecoratie die wij vervaardigen zijn unieke maatproducten. Dit betekent dat de producten vrijwel enkel in uw intereiur past. Helaas is ruilen daarom bij ons ook niet mogelijk. Mocht u nu onverhoops een fout hebben gemaakt neem dan contact op met onze helpdesk en wij zoeken een passende oplossing voor u.
Wij willen benadrukken dat wij op onze producten uiteraard wel 2 jaar garantie conform onze garantievoorwaarden aanbieden.
Bestellen
Bestellen op onze website is uiterst eenvoudig. Mocht u moeite hebben met het bestellen, neem dan contact met ons op via [email protected].Wij begeleiden u dan bij het bestellen of we maken een afspraak met u voor een bezoek. U kunt ook de pagina bestelproces doornemen.
Betalen, Prijzen & Aanbiedingen
Betalen per Ideal is één van de veiligste en eenvoudigste opties online. Mocht u nu de voorkeur geven aan een betaaloptie die op onze website niet beschikbaar is neem dan contact op met onze helpdesk om een passende oplossing te vinden.
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wij besteden veel aandacht aan het controleren van onze prijzen ten op zichte van andere aanbiederes. Wij zijn er van overtuigd dat we de scherpste prijzen aanbieden voor onze in Nederland vervaardigde kwaliteitsproducten. Uiteraard wordt feedback door ons gewaardeerd.
Regelmatig zullen wij interessante aanbieding acties houden. In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u aan onze aanbiedingen rechten ontlenen. Zolang de aanbieding op onze site staat geldt deze, ook als het een typfout betreft. Het voordeel ligt bij u!
Uw order bekijken
Indien u zich registreert heeft op onze webshop kunt u altijd inzicht hebben in uw bestellingen. Inloggen doet u bovenaan de pagina. 
Account informatie updaten
Indien u zich registreert heeft op onze webshop kunt u altijd uw account aanpassen. Inloggen doet u bovenaan de pagina.