Shopping Cart

0 items  • tot 50% goedkoper dan woninginrichter
  • levering binnen 21 dagen

Online Gordijnen Kopen

 

Ontstaan uit een passie voor stoffen, aangevuld met jarenlange ervaring in een "offline winkel"  willen wij u middels onze webshop een eigentijds koopbeleving bieden. Vanuit een vertrouwde omgeving, kunt u op alle gemak een keuze maken uit ons ruime aanbod aan raamdecoratie, wanneer u maar wilt. Sluitingstijden kennen wij namelijk niet!

Het online aanbieden van onze producten verlaagt onze overhead en vaste kosten, waarvan we u laten profiteren. Onze doelstelling is dan ook:

"Kwaliteitsproducten, vervaardigd in Nederland, aanbieden voor de scherpste prijs"

Onze stoffencollectie is zorgvuldig samengesteld en bestaat uitsluitend uit stoffen die aan de hoogste kwaliteitseisen, op het gebied van lichtechtheid en krimp, voldoen. Alle stoffen zijn uitvoerig gestest op verwerkbaarheid waardoor het onmogelijk is een stof te kiezen die niet geschikt is voor uw gewenste confectiemethode. De kwaliteit van onze producten wordt immers beoordeeld op basis van het eindproduct.

Voor het confectioneren worden de nieuwste techieken gebruikt waardoor wij een uniforme kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast is de breedte van onze collectie voor een webshop ongekend. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor elk interieur een passende oplossing hebben.

"Onze collectie bestaat uit maarliefst 120 vouwgordijn/gordijn- en 38 rolgordijnstoffen"

Het bestellen is uiterst eenvoudig. U kunt middels een filter uw stalen op stofsoort, kleur selecteren. De stoflook en kwaliteit is via het web niet te bepalen daarom worden onze stofstalen kostenloos opgestuurd. Na ontvangst bepaalt u welke stof het beste bij uw interieur past en configureert uw product online. Het betalen gebeurt vervolgens uiterst veilig en vertrouwd middels Ideal.

 "Al onze producten worden, voorzien van een handige montage en onderhoudsinstructie, binnen 21 dagen geleverd"

Wij wensen u veel online winkelplezier toe!

Onlinegordijnenkopen.nl